before & after photos below

Project Summary: Client initially retained us to design/build addition but after an in-depth review of the house and the family's need we were able to create the ideal space by simply re-configuring the existing square footage. The dining room was over-sized and underused, which allowed us to relocate a primary wall in the kitchen to create a much larger foot print. Additionally we added an extra window to allow more natural light in. It was important to modernize the space without losing the original charm, which led us to tie-in the original hard wood floors into the kitchen. This creates a nice cohesive look throughout. Once it was done the clients felt that they were in a completely new home.

 

TAKE ACTION

Let's get your project going... 

Find Out How →